TWO HANDS FOR BREAKFAST

Natuurlijk moet ik beginnen te zeggen dat je in New York ontelbare leuke hotspots hebt, maar dat is helemaal geen nieuws. Al eerder heb ik voor lunch en diner leuke tips geplaatst, maar dat er ook genoeg ontbijtmogelijkheden zijn mag ook wel eens gezegd worden. Daarom vandaag één van mijn nieuwe favorieten ontbijtadresjes.

Two hands it’s called. En buiten dat we dat al een hele leuke naam vinden, heeft het wat mij betreft ook nog eens de beste oneliner, slogan of motto gekozen. Want bij Two Hands krijg je: Food good by good dudes. Eten (en liefde) mag dan door de maag gaan, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen.

Ligging
De ligging van Two Hands is eigenlijk heel vreemd. Het ligt namelijk in Mott Street, midden in China Town. Nu is dat nog niet eens zo gek, maar vooral de direct omliggende buren zijn van een wat ander kaliber om zo maar te zeggen. Aan de andere kant natuurlijk ook heel slim, want hierdoor valt Two Hands zeker op en hebben ze in deze buurt ongetwijfeld een grote groep vaste klanten.

Menukaart
Gezond eten is anno 2015 één van de belangrijkste dingen. Het is niet voor niks dat Instagram duizenden foto’s per ochtend krijgt met fancy yoghurtjes, groene smoothies en exotische fruitsoorten. Omdat Two Hands aan al die eisen voldoet, is het ook geen verrassing dat zij zelf ook veel kiekjes op Instagram delen. Dus wil je alvast weten wat je voorgeschoteld gaat krijgen? Neem hier dan eens een kijkje.

A fijn, de menukaart dus. Wat drink je bij je ontbijt? Koffie of Thee. Daarom heeft Two Hands een uitgebreide kaart waar je onder andere kunt kiezen voor een Chai latte of één van de 14 verschillende (ongetwijfeld allemaal heel gezonde) theetjes. De juices, smoothies en milkshakes worden met liefde gemaakt. Net zoals het plakje bananabread of de Granola Bowl. Yep, hier hebben ze de laatste food trends wel geprobeerd bij te houden.

Conclusie
Nu kan ik nog veel meer dingen op gaan noemen die je bij Two Hands moet gaan zien. Zoals het feit dat de sfeer er heerlijk is of de uitstraling te gek. Maar of 1. je leest dit en zit gewoon in Nederland. Dan wil je dat allemaal niet weten. Of 2. je zit in New York en ik heb je met bovenstaande tekst al over kunnen halen. Ik zou zeggen, in geval 1. shit he. In geval 2: enjoy your breakfast!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *