HOMETOWN COFFEE

Voor vandaag een echte aanrader voor zowel een snelle koffie, een lange lunch of een fijne vrijdagmiddagborrel. Dat alles kan perfect bij Hometown in Den Haag. De naam zegt het al, je voelt je hier al snel thuis ook als is het midden in de stad. Wat Hometown zo bijzonder maakt? De sfeer! Niet alleen de uitstraling, ja daar kom ik weer, is instagramwaardig, ook de mensen die er komen lijken allemaal in een goede mood te zijn. Dat komt ongetwijfeld door de ‘cake’ van het huis. Een soort caramel meets twix meets kitkat koekje. Je krijgt bij iedere koffie of thee al een voorproefje, maar je kunt ook direct een groter stuk bestellen. Yum!

Gelukkig voor de hongerige bezoeker is de kaart verder ook uitgebreid met lekkere broodjes, soepjes of ‘tussendoor snacks’. Wat dacht je van zoute chips met knoflookdip? Of een knapperig stokbroodje met Bruschetta? Dat samen met een goede wijn horen niet alleen bij de vrijdagmiddag, dat ís de vrijdagmiddagborrel.

Nog iets fijns aan hometown? Ze beseffen dat niet iedereen even veel wil bestellen. Daarom kun je hier gewoon een kleine, middelgrote of grote koffie bestellen. Super handig. Dat geldt overigens ook voor de wijn. Al is de keuze daar een glas of direct een hele fles. Kortom; er staat genoeg op de menukaart.Een echte aanrader in het centrum van Den Haag. Je vindt Hometown op het Buitenhof vlak naast de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *