I’M OFF TO BRUSSELS

Goed, ik ben druk (en stil) geweest. Maar dat is niet voor niks. De afgelopen maand heb ik nieuwe dingen van deze wereld mogen zien (Java & Belgrado; blogs volgens nog, maar op Travelvalley kun je er al alles over lezen) en heb ik een nieuwe baan aangenomen. Dat is op zich al een hele verandering, maar de titel heet niet voor niks ‘big annoucement’. Die nieuwe baan laat me namelijk emigreren. Ok, dat klinkt misschien iets heftiger dan het is, maar toch ga ik in het buitenland wonen. Vanaf 1 januari zal ik het fijne Den Haag namelijk gaan inruilen voor Brussel. Op dit moment ben ik hard op zoek naar een fijne woning (alle tips zijn welkom) en probeer ik mijn – Je ne sais pas- Frans een beetje bij te spijkeren. Ondanks dat er nog heel veel geregeld moet worden weet ik wel dat 2017 voor mij in ieder geval héél anders gaat zijn dan 2016. En daar ga ik jullie (maar nu echt) bij betrekken. Zie hier; mijn eerste portie vlaamse frieten sinds ik weet dat ik daar ga wonen.

Of je Vlaamse Frieten lust? #jadatwel #food in #Brussel

A photo posted by CARLISSA. (@carlissaremmerswaal) on

Wat kun je gaan verwachten dan? Ja eh. blogs? Foto’s? Misschien soms zelfs een filmpje. Laat vooral weten wat je leuk vindt om te horen. Brussel is – als ik iedereen moet geloven – écht heel anders dan Nederland. Dus ongetwijfeld dat er naast de leuke plekjes, ook meer te lezen valt over het leven in België op zich. Ja en wist je dat ik vanaf Brussel in minder dan 2 uur in Parijs, Londen of Antwerpen zit? Daar ga ik natuurlijk flink gebruik van maken.

Hoe buitenland Brussel dan ook mag zijn, het is gelukkig toch ook maar weer 2 uur rijden vanaf Den Haag of het Westland. En dat houdt in dat ik in de weekenden vast en zeker veel op Nederlandse grond zal zijn. Alhoewel.. er staan nu ook weer tripjes naar Valencia, Straatsburg, Rome en wintersport gepland. Je hoort het; er gaat genoeg gebeuren de aankomende periode. Nu moet ik opschieten want ik ben vandaag een surrogaat Annemerel.com. Terwijl zij de marathon loopt in New York, ga ik voor haar verslag leggen bij de MTV European Music Awards. To be continued!

Joe!

-X- Carlissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *